MENU
Alle gerechten op ons menu zijn bereid met liefde en verse ingrediënten. Voor groepen van 10 of meer volwassenen kunt u een keuze maken uit de opties op ons groepsmenu.
Kinderen kunnen altijd een eigen keuze maken.
ANTIPASTI FREDDI
PANE E BURRO | 4,50 |
Brood en knoflookboter Bread and garlic-butter | |
CARPACCIO DI MANZO | 17,50 |
Dungesneden ossenhaas met rucola, truffelsaus en Parmezaanse kaas Thinly sliced bovine with rocket salad, truffle sauce and parmesan | |
CAPRESE DI BUFALA | 16,00 |
Verse buffelmozzarella met tomaat en basilicum Fresh buffalo mozzarella with tomato and basil | |
VITELLO TONNATO | 18,50 |
Dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes Thinly sliced veal with tuna sauce and capers | |
ANTIPASTO ‘LA BRUSCHETTA | 18,50 |
Carpaccio di Manzo, Caprese di Bufala, Vitello Tonnato |
ANTIPASTI CALDI
BRUSCHETTA POMODORO E BASILICO | 10,50 |
Geroosterd Italiaans brood met verse tomaten, knoflook en basilicum Roasted Italian bread with fresh tomatoes, garlic and basil | |
BRUSCHETTA CON BURRATA SAN DANIELE E POMODORINI | 21,00 |
Geroosterd Italiaans brood met burrata, San Daniele ham en cherrytomaten Roasted Italian bread with burrata, San Daniele ham and cherry tomatoes | |
MELANZANA ALLA PARMIGIANA | 16,50 |
Aubergine met mozzarella en basilicum, tomatensaus en Parmezaanse kaas uit de oven Eggplant with mozzarella and basil, tomato sauce and Parmesan from the oven | |
GAMBERI AL FORNO | 18,50 |
Gepelde gamba’s met verse pepers, knoflook en olie uit de oven Spicy shrimp from the oven | |
POLPETTE RICETTA DELLA NONNA | 16,75 |
Italiaanse gehaktballen volgens grootmoeders recept Italian meatballs, grandmother's recipe |
LE PASTE
SPAGHETTI ALLE VONGOLE | 22,00 |
Spaghetti met verse vongole, cherrytomaten, knoflook en verse pepers Spaghetti with fresh vongole, cherry tomatoes, garlic and fresh peppers | |
SPAGHETTI ALLO SCOGLIO | 22,00 |
Spaghetti met zeevruchten Spaghetti ‘fruits de mer’ | |
SPAGHETTI CARBONARA | 17,50 |
Spaghetti met room, spek en eieren Spaghetti with cream, bacon and eggs | |
SPAGHETTI BOLOGNESE | 16,00 |
Spaghetti met rundergehaktsaus Spaghetti with ground beef sauce | |
PENNE ARRABIATA | 15,50 |
Penne met knoflook, olijfolie, pepertjes en trostomaat in een tomatensaus Penne with garlic, olive oil, peppers and tomato in a tomato sauce | |
LASAGNA BOLOGNESE | 18,00 |
Lasagna met rundergehaktsaus Homemade lasagna from the oven | |
TORTELONI ‘LA BRUSCHETTA’ | 20,50 |
Torteloni gevuld met ricottakaas en eekhoorntjesbrood in een saus van verse tomaat, rucola en parmigiano Torteloni stuffed with ricotta cheese and porcini in a sauce of fresh tomato, rocket salad and parmigiano | |
PANZEROTTI AL TARTUFO | 20,50 |
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood en ricottakaas in een truffelsaus Stuffed ravioli with tartufo and ricotta cheese in a truffle sauce | |
RAVIOLI PESCE SPADA | 22,00 |
Ravioli gevuld met zwaardvis in een sausje van zalm en garnalen Ravioli filled with swordfish in a sauce of salmon and shrimp |
SECONDI
FILETTI DI BRANZINO SAPORI DI MARE | 28,50 |
Zeebaarsfilet in een saus van vongole en mosselen, gepelde gamba’s en cherrytomaten Sea ass filet in a sauce of vongole and clams, gambas, taggiasche olives and cherry tomatoes | |
FILETTO AL TARTUFO | 32,50 |
Ossenhaas in een truffelsaus Tenderloin in a truffle sauce | |
FILETTO PEPE VERDE | 32,50 |
Ossenhaas in een groene pepersaus Tenderloin in a green pepper sauce | |
BISTECCA AI FUNGHI | 26,50 |
Biefstuk in een champignonsaus Steak in sauce of mushrooms | |
BISTECCA GORGONZOLA | 26,50 |
Biefstuk in een gorgonzolasaus Steak in sauce of gorgonzola | |
TAGLIATA DI MANZO | 26,50 |
Rib eye met rucola en Parmezaanse kaas RIb eye with rocket salad and Parmesan |
CONTORNI
PATATE AL FORNO | 5,50 |
Aardappelen met rozemarijn en knoflook uit de oven Potatoes with rosemary and garlic from the oven | |
CONTORNI MISTI | 7,50 |
Aardappelen met rozemarijn, knoflook en groenten van de dag Potatoes with rosemary and garlic from the oven and vegetables of the day |
PIZZA
MARGHERITA | 12,95 |
Tomaat en mozzarella Tomato and mozzarella | |
SALAMI | 14,95 |
Tomaat, mozzarella en salami Tomato, mozzarella and salami | |
CAPRICCIOSA | 17,95 |
Tomaat, mozzarella, champignons, artisjokken, olijven, pikante salami en ham Tomato, mozzarella, mushrooms, artichoke, olives, peperoni and ham | |
QUATTRO FORMAGGI | 17,95 |
Tomaat en 4 soorten kaas Tomato and four cheeses | |
‘LA BRUSCHETTA’ | 19,95 |
Tomaat, mozzarella, San D’Aniéle ham, parmigiano en rucola Tomato, mozzarella, San D’Aniéle ham, parmigiano and rocket salad | |
QUATTRO STAGIONI | 17,95 |
Tomaat, mozzarella, ham, champignons, artisjokken, paprika en salami Tomato, mozzarella, ham, mushroom, artichoke, bell pepper and salami | |
VEGETARIANA | 16,95 |
Tomaat, mozzarella, champignons, paprika, olijven, uien en artisjokken Tomato, mozzarella, mushroom, bell pepper, olives, onions and artichoke | |
PEPERONI | 15,50 |
Tomaat, mozzarella en pikante salami Tomato, mozzarella and peperoni | |
VESUVIANA | 16,50 |
Tomaat, mozzarella, ansjovis, kappertjes en olijven Tomato, mozzarella, anchovies, capers and olives | |
TONNO | 16,50 |
Tomaat, mozzarella, uien en tonijn Tomato, mozzarella, onions and tuna | |
TARTUFO | 19,95 |
Tomaat, mozzarella, truffelsalami, rucola en parmezaanse kaas Tomato, mozzarella, truffle salami, rocketsalad and parmigiano |
MENU SORPRESA DELLO CHEF
3 OF 4-GANGEN MENU / 3 OR 4-COURSE MENU | 39,50 / 54,50 p.p. |
min. 2 personen min. 2 persons | |
MENU BAMBINO | 18,50 |
Kinderpizza of pasta met een verrassingsijsje Pizza or pasta Bambino with a surprise icecream |
DOLCI
TIRAMISÙ | 9,50 |
Huisgemaakte Italiaanse patisserie | |
CHEESECAKE ALL’ ITALIANA | 10,50 |
Huisgemaakte cheesecake in een gelei van bosvruchten | |
CHOCO SOUFFLÉ | 10,50 |
Huisgemaakt taartje van pure chocolade | |
CRÈME BRULÉE | 9,50 |
Huisgemaakt vanilledessert | |
TORTA LIMONE | 10,50 |
Huisgemaakt citroentaartje | |
SGROPPINO | 9,50 |
Romig ijsdrankje met citroenijs, prosecco en vodka |
VINI BIANCHI
VERDICCHIO | 5,95 | 29,50 |
100% Verdicchio, rijk, krachtig, Marche 100% Verdicchio, rich, powerful, Marche | ||
PINOT GRIGIO | 6,25 | 30,50 |
100% Pinot Grigio, fruitig en verfijnd, Trentino 100% Pinot Grigio, fruity and refined, Trentino | ||
GAVI DI GAVI | 6,75 | 34,50 |
100% Cortese, verfijnd en elegant, Piemonte 100% Cortese, refined and elegant, Piemonte | ||
GRECO DI TUFO | 59,50 | |
100% Greco di Tufo, rijk en complex, Campania 100% Greco di Tufo, rich and complex, Campania |
VINO ROSATO
SALENTO ROSATO | 6,50 | 29,50 |
100% Negroamaro, fris en fruitig, tonen van specerijen, Puglia 100% Negroamaro, fresh and fruity, tones of spices, Puglia |
VINO SPUMANTE
PROSECCO | 9,50 | 36,50 |
100% Prosecco, licht, fris en fruitig, Veneto 100% Prosecco, light, fresh and fruity, Veneto |
VINO DOLCI
MOSCATO D’ASTI | 6,75 | 34,75 |
Zacht mousserende witte wijn, zoet en fruitig, Piemonte Sparkling white wine, sweet and fruity, Piemonte |
CHAMPAGNE
MOËT & CHANDON | 99,50 |
VINI ROSSI
MONTEPULCIANO D’ABRUZZO ‘TERRANA | 6,25 | 29,50 |
100% Montepulciano, fruitig en verfijnd, Abruzzo 100% Montepulciano, fruity and refined, Abruzzo | ||
NERO D’AVOLA | 6,25 | 29,50 |
100% Nero d’Avola, pittig, krachtig, sicilia 100% Nero d’Avola, spicy, powerfull, Sicilia | ||
CHIANTI CLASSICO | 6,75 | 34,50 |
100% Sangiovese, rijk en complex, Toscana 100% Sangiovese, rich and complex, Toscana |
VINI ESCLUSIVI
VALPOLICELLA RIPASSO | 54,50 | |
30% Corvina, 50% Corvina grossa, 20% rondinella, rijk, krachtig, Veneto 30% Corvina, 50% Corvina grossa, 20% rondinella, rich and powerfull, Veneto | ||
BRUNELLO DI MONTALCINO | 99,50 | |
100% Sangiovese, rijk en complex, Toscana 100% Sangiovese, rich and complex, Toscana | ||
AMARONE DELLA VALPOLICELLA | 99,50 | |
50% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella, 10% Dindarella, rijk en complex, Veneto 50% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella, 10% Dindarella, rich and complex, Veneto | ||
BAROLO | 99,50 | |
100% Nebbiolo, rijk en complex, Piemonte 100% Nebbiolo, rich and complex, Piemonte |